089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

Inglesina Aptica System Quattro Darwin бебешка количка 4 в 1 - Cashmere Beige/Black

Арт. номер: KA71P0CMB
2 040,00 лв.
Цветове Inglesina Aptica System Quattro Darwin бебешка количка 4 в 1 - Silk Grey/Black

Не е наличен

Споделете
Описание

Система Inglesina Aptica Quattro Darwin Infant i-Size се състои от бебешка количка, стол за кола 0+ и стойка. Тя може да се ползва както с коша, така и със столчето за кола. Бебешка количка Aptica е широка само 50 см. Тя е изключително маневрена и компактна.

прочети още
Може да харесате също:

Inglesina Aptica Quattro Darwin е модулна система, предлагаща стилна визия, изключителен комфорт за бебето и лесна употреба от родителите.

Inglesina Aptica System Quattro Cab бебешака количка

Достаъчно пространство за новороденото бебе
Вътрешните размери на коша за новородено са 79 x 37 см, което Ви позволява да го ползвате за дълъг период от време. Голямото пространство осигурява комфорт на бебето, дори и през зимата, когато е по-дебело облечено.

Наклонът на коша може да бъде регулиран, така че бебето да наблюдава околния свят. Твърда полипропиленова обвивка, предпазва бебето от случайни удари. Одобрен е за транспортиране в автомобил, използвайки го в комбинация със специален комплект за монтаж - kit auto Maxi. В конструкцията на коша за новоодено има специално отделение-“Parking Belt System", в което се прибира комплект kit auto Maxi.

Inglesina Aptika кош за новородено

Комфорт във всеки сезон
Основата на коша е снабдена с вентилационна система, за да регулирате въздушния поток и температурата в него. Вградената мрежа на сенника осигурява оптимална циркулация на въздушния поток. Мрежата, разположена в основата, осигурява регулиране на температурата във вътрешността на коша за новородено. Сенникът е с UV защита - UPF 50+, с възможност за допълнително удължаване, така че да пази сянка на бебето, дори когато слънцето е ниско. Покривалото е с двоен панел, така че да пази бебето от вятър и студ. "Бърз достъп"-благодарение на тази функция, Вие лесно може да извадите или сложите новороденото бебе в бебешката количка.

Inglesina Aptica кош за новородено

Welcome Pad™ - мека подложка
Проектирана от Inglesina, в сътрудничество с отделението по неонатология в болница Маджоре-Болония, в съответствие с най-новите научни насоки за благосъстояние и безопасност Welcome Pad™ осигурява нужната защита за бебето, в първите 7-9 месеца. Тя спомага за редуциране на риска от плагеоцефалия (синдрома на плоската глава) Благодарение на тази подложка, новороденото диша свободно, а също така се насърчава и по-дългото лежане по-гръб.

Inglesina Aptika матрак

Адаптира се към растежа на детето, благодарение на регулируемия цилиндър, поддържащ краката на новороденото. Матракът на коша за новородено е изработен от пяна със средна плътност, с 40 отвора за вентилиране, разпределиени равномерно. Тази част, която влиза в контакт с бебето, е покрита с бамбукови влакна, които са силно дишащи, хипоалергични и антибактериални. 3D мрежата е прикрепена към основата, за да подобри циркулацията на въздушния поток и да предотврати образуването на влага. Както подложката Welcome Pad™, така и матракът са покрити с бамбукови влакна, перфектни за деликатната кожа на новороденото бебе.

Inglesina Aptica матрак

Защо да будите бебето?
Благодарение на стойката, включена в комплекта, кошът за новородено може да бъде поставен върху нея, когато се прибирате у дома. (тя е подходяща и при пътуване) Благодарение на стойката, кошът може да бъде ползван за нощно спане. Може да доближите новороденото до своето легло, така че да е близо до Вас през цялата нощ.

Inglesina Aptica стойка

Безопасно пътуване

Столче за кола Inglesina Darwin Infant i-Size е предназначно за новородени, до достигане на ръст от 75 см (от 0 до 13 кг).

Одобрен за група 0+, в съответствие с Европейски стандарт ECE R129, Darwin Infant i-Size се монтира в автомобила единствено в обратна посока на движение, чрез 3-точковия автомобилен колан, на задната седалка. Важно: при монтаж на предната седалка е необходимо предварително да бъде изключена въздушната възглавница на автомобила. Може да бъде монтиран и на ISOFix база (предлага се отделно)

SHP (Side Head Protection) системата гарантира безопасност за Вашето дете в случай на страничен удар. Столче за кола Darwin е снабдено с подложка от експандиран полиуретан, за да се осигури максимална защита при страничен удар. Подглавник Head Hugger се регулира във височина от централен механизъм, едновременно с 3-точковия колан, интегриран към подглавника, следвайки растежа на детето.

Inglesina столче за кола Darwin е проектирано с ергономична форма, с идеален наклон, осигуряващ правилна позиция за новороденото бебе. Подглавник Head Hugger, покрит с мек текстил - трико, е проектиран така, че да осигури правилна позиция за новороденото през първите месеци. Практичен централен механизъм е разположен на облегалката. Чрез него, столче за кола Darwin лесно може да бъде поставено на базата, стойката или шасито на бебешката количка, без необходимост от адаптери.

Размери и тегло
вътрешна широчинна на облегалката: 27 см
вътрешна височина на облегалката: 51 см
вътрешна широчина на седалката: 24 см

Външни размери: 42 x 60 x 64 см (широчина x височина x дълбочина)

Тегло: 4.75 кг

Шаси
Изработено от алуминий, шасито на бебешка количка Inglesina Aptica предлага солидна дръжка, покрита с еко кожа, големи колела, осигуряващи комфорт както в градска обстановка, така и при пресечен терен.

Бебешка количка Aptica е снабдена с големи колела, със сачмени лагери, осигуряващи висока маневреност. Предните колела са с диаметър 190 мм, а задните - 260 мм.
Маневрена и изключително компактна (широка само 50 см), може да премине дори и през на-тесните места. Големият багажник е снабден с подсилена основа. Рефлектиращите части правят количката видима и в тъмната част на денонощието.

В сгънато състояние, шасито на детска колчика Inglesina Aptica е изключително компактно. Стои изправено в сгънато положение, без дръжката да се опира в земята. 

Inglesina Aptica шаси

Комфортна седалка
Седалката на детска количка Inglesina Aptica може да се поставя както в посока към околния свят, така и към родителя. Лесно се откача от шасито, благодарение на удобния централизиран механизъм. Наклонът на седалката и поставката за крачета се регулират в напълно легнало положение Шасито се сгъва заедно със седалката, само с една ръка, независимо дали е в посока към околния свят или към родителя. Дръжката на количката не докосва земята, така че ръцете Ви да са винаги чисти, когато взимате своето дете.

За да осигурите максимална защита на своето дете от слънчевите лъчи, Aptica е снабдена с дълбок сенник, с UV защита - UPF 50+.

През топлите дни можете да осигурите оптимална циркулация на въздушния поток, благодарение на мрежата, разположена на сенника на седалката. През по-студените дни, покривалото за крака ще осигури на детето нужния комфорт. Закача се лесно към седалката

Inglesina Aptica седалка

Максимална чистота и хигиена
Всички текстили на детска колчика Inglesina Aptica могат да се отстраняват, за да се перат, при 30 °C. Шасито е така проектирано, че дръжката да няма допир със земята, когато е сгъната. Така Вашите ръце ще са винаги чисти, когато трябва да извадите или сложите детето в количката.

 • голям кош за новородено
 • матрак с мека подложка Welcome Pad™, с ролка за повдигане на краката
 • система за промяна на наклона на матрака на коша
 • система за вентилация на коша за новородено
 • основата и сенника на коша за новородено, са снабдени с мрежа за вентилация
 • седалката може да се постаява както към околния свят, така и към Вас
 • регулиране на наклона на облегалката и поставката за крака, включително и до напълно легнало положение
 • дълбок сенник с мрежа за вентилация
 • предпазен борд
 • предпазен колан
 • покривало за крака
 • маневрена
 • компактна
 • сгъва се заедно със седалката
 • стол за кола от група 0+ Darwin Infant i-Size, може да се постави на шасито на детска количка Aptica, без необходимост от адаптери
 • стойка - може да бъде ползвана с коша за новородено, със столчето за кола и със седалката за след 6 месеца

Какво е включено:

 1. кош за новородено
 2. мека подложка Welcome Pad и матрак
 3. столче за кола за новородено Darwin Infant i-Size (R129)
 4. стойка за коша за новородено/столчето за кола
 5. седалка за след 6 месеца, която може да се поставя както в посока към околния свят, така и към родителя
 6. покривало за крака (за седалката)
 7. поставка за чаша
 8. шаси

Размери и тегло

Кош за новородено
вътрешни размери 37 x 22 x 79
външни размери 44 x 67 x 90
тегло 5,6 кг

Кош с шаси 50 x 117 x 89-100
външни размери на столче за кола Cab 42 x 60 x 64
тегло на Darwin 4.75 кг

Седалка с шаси
в разгънато положение 50 x 112 x 84-99
в сгънато положение 50 x 90 x 42
тегло 12.3 кг

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж или с пощенски паричен превод (плащане на куриера в брой при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.  (Моля имайте предвид, че разплащане с банкови карти е достъпно само в онлайн магазина и не е достъпно в офиса на куриера)

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

За да оцените или коментирате

Трябва да се регистрирате или да влезнете със своя профил ако вече имате такъв!