089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

ABC Design детска количка 2в1 VIPER 4s street 2017

Арт. номер: ABC61291702
1 300,00 лв.
Цветове

Не е наличен

Споделете
Описание

Количката Viper 4s ABC Design е подходяща  за разходки както в града, така и извън него. С нея може да отидете на разходка в гората, тъй като тя е оборудвана с гуми пълни с въздух. Това дава допълнителен комфорт на бебето по време на разходка.

прочети още

Детска количка Viper 4s ABC Design осигурява на Вашето бебе удобство през първите 6 месеца. Бебето Ви ще се чувства сигурно и комфортно в коша за новородени с дишаща материя.

В комбинация със столче за кола от група 0+ (0-13 кг.), Viper 4s се превръща в система за пътуване, без никакви усилия. Само с няколко лесни стъпки, седалката може да бъде монтирана на количката, за да се превърне в практична система за пътуване. Адаптерите на Viper 4s позволяват използването на различни видове столчета за кола.

Бебешка количка Viper 4s има практична и лесна за употреба спирачка, разположена между задните колела.
ABC Design Viper 4s има регулируема облегалка и регулируема-във височина, поставка за крачетата. Тази поставка е изработена от материал против плъзгане. Лесно може да се почиства.

Характеристики:

 • Седалката за след 6 месеца може да се монтира в две положения (напред и назад).
 • За по-голям комфорт на Вашето бебе, ABC Design Viper 4s има вградено окачване на гумите.Те са пълни с въздух и могат да се помпят.
 • Предните колела могат да се въртят на 360°, за по- добра маневреност на количката. Но има възможност да се застопорят.
 • Детска количка Viper 4s може да се сгъне, така че да се събере във всеки един багажник на кола. За постигане на максимално компактен размер, има възможност колелата да бъдат разкачени.
 • ABC Design Viper 4s е изработена с телескопична дръжка. Тя може да се регулира според Вашия ръст.
 • Детска количка Viper 4s има борд, който лесно може да се откачи. Това позволява по-лесен достъп до Вашето бебе.
 • Коланът на ABC Design Viper 4s е 5-точков за по - голяма безопасност.
 • Специално конструирана адапторна система, позволява държачите да се плъзгат върху количката и да се заключва. Има индикатор, който показва дали системата е заключена.
 • ABC Design Viper 4s има широк сенник, който предпазва Вашето бебе от слънчевите лъчи.Той е изработен от водонепроникаема материя. На сенника има прозорче, което позволява проветрение, той осигурява оптимална циркулация на въздуха.
 • Детска количка Viper 4s е изработена с механизъм за бързо сгъване - само с едно докосване. В сгънато положение ABC Design Viper 4s
  има възможност да се заключи, за по-голямо удобство и комфорт при транспортиране.
 • Към дръжката на количката Viper 4s има универсален държач, който е предназначен за различни аксесоари като чадър и чаша.

Размери в разгънато положение: 77,5см x 62см x 111см
Размери в сгънато положение: 82,5см x 62см x 50см
Тегло: 16,4кг.
Стандарт: EN 1888
UV- защита: UPF+50

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж или с пощенски паричен превод (плащане на куриера в брой при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.  (Моля имайте предвид, че разплащане с банкови карти е достъпно само в онлайн магазина и не е достъпно в офиса на куриера)

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Напишете коментар

Вашата оценка * (Най-ниската е 1, най-високата 5)