089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0

Стерилизатори

Сортирай по: Покажи по:
36
Сортирай по: Покажи по:
36

Новородените деца имат слаба имунна система и недобре развита храносмилателна система и трябва да бъдат предпазвани от вредни микроорганизми, за целта е необходимо полагането на по-специални грижи за хигиената на бебешките бутилки и залъгалки. В периода от раждането до 6-9 месеца бебешките бутилки, залъгалки и аксесоари трябва да бъдат стерилизирани, в противен случай рискът от стомашни разстройства, хранителни натравяния, млечница и т.н. е по-голям.

 

Начините за стерилизация могат да бъдат различни:

- електрическа парна стерилизация, осъществява се посредством електрически уред със собствен нагревател и контейнер
- микровълнова стерилизация, осъщестява се в специален контейнер в комбинация с микровълнова фурна
- студена стерилизация, осъществява се посредством химически разтвор (течност или хапчета разтворени във вода)
- изваряване

Бебешките стерилизатори представляват контейнери, в които се подреждат и стерилизират всички аксесоари (шишета, биберони, залъгалки, помпи за кърма и др.). При електрическата парна стерилизация и стерилизацията в микровълнова фурна стерилизацията се осъществява посредством пара и само за няколко минути (5-10мин.) аксесоарите са готови за употреба. При студената стерилизация се ползва разтвор в който аксесоарите трябва да престоят известно време (обикновено 30 мин.) след което трябва да бъдат измити с чиста вода. При изваряването се ползва голямо количество вода което води до отделяне на по - голямо количество накип (варовик).

В категорията ще намерите голямо разнообразие от електрически парни стерилизатори, стерилизатори за микровълнова стерилизация, препарати за студена стерилизация и други уреди които биха ви били полезни за стерилизацията на аксесоарите за вашето бебе.