089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

Cam столче за хранене Istante col.219

Арт. номер: CAMS2400.219
415,00 лв.
Цветове

Не е наличен

Споделете
Описание

Детско столче за хранене, спане и игра Cam Istante, подходящо за деца от раждането до 36 месеца.

Люлеещата функция на столчето е подходяща за употреба от раждането до 9 месеца, а употребата на столчето като столче за хранене от 6 до 36 месеца.

прочети още

Столче за хранене Cam Istante е подходящо за ползване от 6 до 36 месеца, като има възможност да бъде ползвано, от раждането до 9 месеца като шезлонг с арка с играчки.

Седалката е с две меки подложки

 1. много плъна и мека подложка с покритие от изкуствена кожа
 2. тънка и мека двулицева подложка, която е подходяща както за зимния, така и за летния сезон.

Височината на столчето се регулира в 7 различни позиции, само с една ръка. Облегалката се регулира в 4 различни наклона, а поставката за крачета има 3 позиции.

Столче за хранене Cam Istante е снабдено с две отделни таблички, които се поставят една върху друга: табличка за игра и табличка за храна. Табличката за храна се отстранява лесно, за да бъде почистена.

Малкото дете се обезопасява в столчето за хранене, посредством 5-точков колан.

Под седалката на столчето е разположен голям удобен кош за съхранение на вещи.

На задните си крака, детско столче Cam Istante има две колелца, като има възможност да бъдат застопорени. Сгъването на столче за хранене Cam Istante е лесно и бързо, само с една ръка. Може да стои изправено, чрез опорен крак.

Столчето е специално проектирано с дизайн, който не позволява преобръщането му. Всички ръбове и елементи са заоблени, за да се избегне нараняване на детето. Всички материали отговарят на Европейските изисквания и стандарти за безопасност - 2005/84/CE и EN 14988-1/2.

Произведено в Италия

Характеристики:

 • може да бъде ползвано като шезлонг от 0 до 9 месеца
 • като столче за хранене може да бъде ползвано от 6 до 36 месеца
 • 7 степени за регулиране на височината
 • 4 различни нива на наклон на облегалката
 • поставката за крачета се регулира в 3 различни позиции
 • две меки подложки
 • 5-точков колан
 • 2 таблички
 • кош за съхранение на вещи
 • 2 колелца с механизъм за застопоряване
 • лесно сгъване с една ръка лесно почистване

 

Тегло и размери:

 • Тегло: 10.500кг.
 • Размери разгънат: Д56 cm - Ш80 cm - В105 cm
 • Размери сгънат: Д56 cm - Ш35 cm - В99 cm

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж или с пощенски паричен превод (плащане на куриера в брой при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.  (Моля имайте предвид, че разплащане с банкови карти е достъпно само в онлайн магазина и не е достъпно в офиса на куриера)

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Напишете коментар

Вашата оценка * (Най-ниската е 1, най-високата 5)