089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

iCandy количка за близнаци и породени деца Apple 2 Pear Caviar

Арт. номер: IC840, IC851, IC844
1 753,00 лв.
Цветове

Не е наличен

Споделете
Описание
Новото поколение на емблематичния детска количка за породени деца iCandy Apple 2 Pear е тук . Детската количка за породени деца и близнаци iCandy Apple 2 Pear се отличава със стилен, модерен дизайн и иновативни функции, които перфектно ще паснат на вас и вашите деца. Този комплект включва детска количка iCandy Apple 2 Pear, ПИП конвертор с втора седалка, дъждобрани и 2 броя цветни пакети.
прочети още
Може да харесате също:

Семействата се разрастват. Докато това се случва, животът ви и заобикалящите ви предмети също се разрастват. Като например къщата, колата... и вашата количка.

Многофункционалната модулна система iCandy Apple 2 Pear е проектирана по специален начин, така, че да може да се трансформира от количка за едно дете до детска количка за близнаци или породени деца iCandy 2 Pear, както и когато ви е необходима.

Това означава, че модулната система iCandy Apple 2 Pear се разширява, за да отговори на нарастващите нужди на вашето младо семейство.

Комплектът включва:

 • Шаси.
 • Седалка с дъждобран.
 • Цветен комплект (сенник) 
 • iCandy ПИП конвертор за Apple 2 Pear (съдържа: втора седалка, адаптери за трансформиране на единична детска количка в количка тандем (за породени деца и близнаци) и дъждобран)
 • Цветен пакет (сенник) за втора седалка

В този си вид количката е подходяща за ползване след 6 месеца.
За да ползвате Apple 2 Pear от раждането е нужно да е окомплектовате с един или два броя (в зависимот от нуждата) от iCandy мек кош за породени деца и близнаци Apple 2 Pear

Ето как работи: Уникалните ПИП - конвентори на iCandy просто се закрепят на шасито на iCandy Apple 2, позволявайки ви да добавите кош за новородено или втора седалка в по-ниска позиция. Това ви дава възможност за поставите новородените близнаци или новородено, заедно с по-голямо дете в количка.

И всичко това става, докато количката продължава да изглежда удивително.

icandy Apple 2 Pear

Седалката, която е в горна позиция, е ориентирана само в посоката на движение, с възможност за регулиране на наклона на седалката в две положения. 

Втората седалка също се поставя в посока на движението, като възможността за регулиране на наклона е в три позиции.

iCandy Apple 2 Pear може да се сгъва , без да се налага да изваждате седалките, когато я сгъвате. Когато се сгъва застава в свободна позиция.

 

apple 2 pear

На количката за близнаци и породени деца iCandy Apple 2 Pear може посредством адаптери (предлагат се отделно) да бъде комбинирана и с едно или две столчета за кола

Съвместими столчета за кола:

BeSafe iZi Go X1
BeSafe iZi Go Modular
Joie iGemm
Maxi Cosi Cabriofix,
Maxi Cosi Pebble,
Maxi Cosi Pebble Plus

 

 Характеристики на детска количка за близнаци и породени деца iCandy Apple 2 Pear:

 • Подходяща за употреба след раждането до 15кг.
 • Модерен, съвършен дизайн.
 • 5-точков колан за безопасност.
 • Бързо освобождаване на задните гуми
 • Регулиране на наклона на горната седалка в 2 позиции.
 • Регулиране на наклона на долната седалка в 3 позиции..
 • Максимално допустимо тегло на натоварване на багажника: до 5кг.
 • Може да бъде използвана за деца с различна възраст, както и за близнаци.
 • Количката може да бъде трансформирана в количка за едно дете.
 • Всички материали са тествани за избледняване, водоустойчивост и захабяване.
 • Дъждобран.
 • Възможност за заключване на предните гуми.
 • Възможност за сгъване, без да е необходимо да отстранявате седалките.
 • Възможност за създаване на уникална количка, благодарение на различните цветни пакети.

Технически характеристики на iCandy Peach Blossom Twin:

Размери на шасито в сгънато състояние (включително гумите): 89.5 x 60.2 x 33.9 см.
Размери на шасито в разгънато състояние (включително гумите): 80.6 x 60.2 x 97.14 см.
Тегло на шасито (включително гумите и двете седалки): 16.100 кг.
Размери на шасито в сгънато състояние (без гумите): 89.4 x 49.7 x 34 см.
Размери на шасито в разгънато състояние (без гумите): 95 x 60.5 x 91 см.
Тегло на шасито (без гумите): 8.700 кг.

Размери на меките кошове за новородено за близнаци (в сгънато състояние): 76 x 33 x 7 см.
Размери на меките кошове за новородено за близнаци (в разгънато състояние): 90.7 x 42.4 x 21 см.
Тегло на кошовете за новородено: 2.7 кг.

Размери на седалка на детската количка: 90.6 x 42.4 x 22.4 см.
Тегло на седалка на детската количка: 2.3 кг.

Размери на долната седалка на детската количка: 90.6 x 42.4 x 22.4 см.
Тегло на долната седалка на детската количка: 2.3 кг.

Максимална височина на дръжката: 112 см.

Обем на багажника: 42.4 литра
Максимален товар в багажника: 5 кг.

Тествана и сертифицирана в съответствие с BS EN 1888 за Великобритания и Европа.

Гаранция:

6 месеца гаранция за текстила, пяната на дръжката за управление, пяната на борда и аксесоарите.
2 години гаранция за шасито и рамката на седалката.

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж или с пощенски паричен превод (плащане на куриера в брой при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.  (Моля имайте предвид, че разплащане с банкови карти е достъпно само в онлайн магазина и не е достъпно в офиса на куриера)

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

Напишете коментар

Вашата оценка * (Най-ниската е 1, най-високата 5)
Ще харесате още