089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2018 23 август

iCandy For Land Rover - детска количка за всички терени

Споделете

iCandy създават съвършената колчика за родители, обичащи off-road изживявания.

Английската компания, лидер в производството на луксозни детски колички пуска на пазара първата количка с четири колела, подходяща за всякакъв терен - All-Terrain 2018 iCandy for Land Rover.
В резултат на съвмесната работа на две английски компании, лидери в производството на луксозни бебешки колички и луксозни спортни автомобили, а именно iCandy и Land Rover е проектирана невероятната All-Terrain.

iCandy for Land Rover Special Edition All-Terrain

Приоритет за английската компания са качеството и функционалността на продуктите. В дизайна на количката веднага се забелязва вниманието към всеки един детайл. Дизайнерският екип е подбрал перфектната комбинация от цветове, за да се подчертае спортната визия на луксозната количка.

При създаването на iCandy For Land Rover Special Edition All-Terrain са използвани най-новите технологии и материали.

Седалката е снабдена с декоративни шевове, които напомнят за интериорния дизайн на емблематичния Land Rover. Гумите са непомпещи се, изработени от материал, устойчив на пробиване - PU. Специалният дизайн на гумите и грайферите подчертава спортната визизя на количката.

iCandy for Land Rover Special Edition All-Terrain

Освен страхотната възможност да преодолява всякакви терени с лекота, iCandy Special Edition All-Terrain предоставя множество функционалности, за улеснение на родителите.

Има възможност да се променя височината на коша за новородено и седалката за след 6 месеца, благодарение на иновативните елеватори на iCandy.

Практично джобче с цип е разположено от задната страна на седалката, за да държите своите най-необходими вещи близо до себе си.

iCandy For land Rover Special Edition All-Terrain 2018

iCandy for Land Rover Special Edition All-Terrain е единствената All-Terrain количка от семейството на iCandy с четири колела, проектирана да преодолее всякакви препятствия и в същото време, да осигурява максимален комфорт за родителите и малкото бебче.

Комплектът на iCandy For Land Rover Special Edition All-Terrain включва шаси, кош за новородено, седалка за след 6 месеца, зимно чувалче, матрак, елеватори и адаптери за столче за кола.

Назад
© Developed by CommerceLab