089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2019 21 март

iCandy LiME - новата бебешка количка на iCandy с иновативно сгъване TotalFold и вграден борд за второ дете.

Споделете

iCandy са направили 381 решения....така че Вие трябва да направите само 1 - LiME!

iCandy LiME е перфектният избор за съвременни родители. Бебешка количка iCandy LiME е съчетание от 381, перфектно изработени, елемента за постигане на пълно съвършенство.

Детски колички iCandy са внимателно проектирани и старателно тествани, за да се гарантира, че всеки един компонент е изпипан до съвършенство.

Екипът на iCandy концентрира своя опит, по отношение на функционалност и съвременна стилна визия, насочвайки го към създаването на един продукт с несравними качество и функционалност.

iCandy Lime бебешка количка 2 в 1

Бебешка количка iCandy Lime е съчетание от всички вълнуващи функционалности на iCandy, както и някои революционни решения, превръщащи количката в перфектния избор за Вас.

Както всяка една друга детска количка от семейството на iCandy, така и новата iCandy LiME има възможност да превозва дете с тегло до 25 кг. Благодарение на това LiME е подходяща и за по-едри дечица, осигуряваюйки им максимален комфорт.

Бебешка количка LiME се отличава с първата по рода си за iCandy, система на сгъване, наречена "TotalFold". Тази система осигурява възможността да сгънете своята количка до компактни размери, бързо и лесно, без необходимост от отстраняване на седалката и предпазния борд.

Лекото алуминиево шаси дава възможност да управлявате количката с лекота, а устойчивите на пробиване ERP гуми осигуряват меко возене по време на разходка, независимо от терена, по който се движите.

Уникалните елеватори на iCandy са включени в комплекта на бебешка количка iCandy Lime. Те могат да бъдат ползване за повдигане на по-високо ниво както на коша за новородено, така и на седалката за след 6 месеца. Чрез елеваторите ще може по-лесно да осъществявате контакт с малкото бебче, приближавайки коша или седалката към себе си. Когато ги ползвате със седалката за след 6 месеца, поставена напред, детска количка iCandy Lime се превръща е удобно столче за хранене, когато сте навън.

iCandy Lime Elevators

При проектирането на детска количка Lime, приоритет №1 за iCandy е несравнима функционалност и лесна употреба в ежедневието. Големият багажник е с възможност да понесе тегло до 10 кг, а регулируемата, кожена дръжка, осигурява перфектната позиция за Вас. Регулирането на наклона на седалката се извършват само с една ръка, за максимално улеснение в ежедневието. Лесно и бързо може да я отстраните от шасито само с едно докосване.
Количката е снабдена с 5-точков предпазен колан с катарама, която позволява бързо и лесно разкопчаване само е едно докосване.
Към комплекта е включен дъждобран, за да може да се разхождате с бебчето въпреки лошото време.

Бебешка количка iCandy Lime е подходяща за родители с породени деца, благодарение на иновативния вграден борд за второ дете. Той може да издържи дете с тегло до 20 кг. Вграденият борд може да бъде ползван както с коша за новородено, така и със седалката за след 6 месеца.

iCandy Lime Ride-On Board

В допълнение към всички функционалности, лека бебешка количка iCandy Lime е снабдена и с адаптери за столче за кола. Чрез тях ще превърнете своята количка в удобна транспортна система.

Вижте повече за iCandy LiME

Назад
© Developed by CommerceLab