089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2018 28 май

iCandy Peach 5 - изцяло обновена с над 60 подобрения

Споделете

Новата iCandy Peach - изцяло обновена с над 60 подобрения!

Английската компания iCandy, лидер в производството на луксозни и функционални детски колички, пуска в производтсво, през 2018 г. изцяло обновения водещ модел - iCandy Peach 2018, получил награда за иновация от кралицата на Обединеното кралство.

icandy peach

Със стремеж към съвършенство и винаги една крачка пред останалите, iCandy успяват да създадат продукт, отговарящ на нуждите на всяко едно семейство.
Предпочитана от известни личности, като Дейвид и Виктория Бекам, Брадли Купър, Ирина Шейк и др., несравнимата iCandy Peach изпъква с над 60 подобрения, осигуряващи комфорт както на детето, така и на неговите родители.

icandy peach

Емблематичната iCandy Peach е още по - стилна и по - функционална от предходния модел. С елегантния си дизайн, луксозния текстил и разнообразието от функции, тази детска количка осигурява комфорт при отглеждането на малкото дете. С внимание и към най-малкия детайл, отново е постигнато съвършенство в дизайна на iCandy Peach.

Водещият модел на iCandy осигурява възможност за комбинации между луксозен текстил в 4 различни цвята и 3 различни шасита, за да получите съвършената за Вас количка.

Дизайнерите са запазили елегантните линии на луксозната количка, като добавят още повече функционалности.

icandy peach

Четирите гуми, изработени от здрав материал, устойчив на пробиване-PU, амортисьорите и лагерите на четирите колела гарантират изключително лесно управление, висока маневреност както и комфорт за малкото дете по време на разходка.

iCandy Peach от пето поколение използва една и съща рамка за коша за новородено и седалката за след 6 месеца. Това означава, че след като детето е достатъчно голямо, за да премине от коша към седалката е необходимо единствено да отстраните текстила на коша за новородено, за да поставите - този на седалката, благодарение на иновативния дизайн с ципове - "zip in, zip out".

Багажникът на предходния модел, побиращ до 5 кг. е обновен, и с възможност за максимално натоварване до 10 кг. 

Благодарение на обратната връзка с клиенти, iCandy обновяват седалката за след 6 месеца, като осигуряват повече пространство, гарантиращо комфорт и за по-големи деца. Тя може да бъде ползвана до достигане на тегло от 25 кг.

Към удобното сгъване с една ръка е добавено и автоматично заключване на шасито, което още повече улеснява родителите.
Предпазният борд има възможност да се върти на 360°, което осигурява по-голямо удобство при поставяне и изваждане на детето.

Вече може да регулирате наклона на седалката само с една ръка, чрез бутон, разположен в задната част на облегалката.

Поредната модификация на iCandy Peach е възможността, в двоен режим с две седалки, да поставите задната на по-високо ниво - "cinema seating", така че и двете деца да имат изглед към оконлия свят. Седалките в двоен режим могат да бъдат обърнати както към Вас, така и към околния свят.

icandy peach

Сенникът е изцяло обновен, изработен от луксозен текстил, с възможност за удължаване, снабден е и с прозорче с мрежа и капаче, затварящо се с магнити - система smart vent. Тази система гарантира, че температурата за малкото бебче винаги е в оптимални граници.

Практични джобчета с цип, в които да държите своите ценни вещи са разположени на гърба на облегалката.

С над 60 подобрения несравнимата iCandy Peach, с възможност за трансформация в количка за породени деца или за близнаци, отново изпъква сред останалите колички на пазара.

Назад
© Developed by CommerceLab