089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2022 12 май

Най-безопасната седалка на BeSafe с монтаж обратно на движението - от 6 месеца до 7 годишна възраст

Споделете

Столче за кола Stretch има много предимства, но-най важното е безопасността. Повечето родители започват да возят своите деца в посоката на движение около 3 -4 годишна възраст. Но дали знаете, че най-безопасната позиция е в обратна посока на движението, за максимално дълъг период от време?
Ето защо BeSafe влагат своя опит в създаването на седалка, която има изключителна производителност при краш тестове дори за деца до 7 години От обратната връзка с потребители, става ясно, че проблемът със седалките за обратно движение е в това, че децата израстват столчето за кола, поради своето тегло, преди да достигнат 125 см. Така че BeSafe си поставят висока цел, Stretch да може да издържи тегло до 36 кг., да осигури достатъчно пространство за краката, което до този момент не е постигнато от друг производител. Екипът на BeSafe използват своя опит, трупан през годините, от 1963 насам, за да го вложат в разработването на тази детска седалка. Конструкцията на седалката ѝ дава възможност да се представи изклюючително добре при crash test. Дори и при тест с най-тежката кукла за изпитания.
В допълнение, черупката на седалката е удивително твърда и ще гарантира, че детето ви ще се задържи в стабилна позиция при удар.
При избора на столче за кола, обещанието на производителя за максимална безопасност не е достатъчно, от BeSafe разбират това, така че доказателство на BeSafe е, че Stretch е издържал най-трудния краш тест в света – шведския PLUS тест.

BeSafe Stretch столче за кола

Столче за кола BeSafe Stretch следва растежа на малкото дете
За да пасне една седалка на дете от 6 месеца до 7 годишна възраст, без съмнение е необходимо тя да бъде гъвкава.

  • Отстраняване на допълнитените възглавници, ако е необходимо
  • Подглавникът може да бъде регулиран в 10 различни позиции по височина
  • Пространството за краката е водещо на пазара – чак до 26 см
  • Има достатъчно пространство за възрастен на пасажерската седалка

Гъвкавост за Вашето семейство
След като се налага да ползвате едно столче за кола за дълъг период от време,
е важно да имате гъвкаво решение. Когато детето е малко, ще Ви е удобно то да бъде близо до Вас, на пасажерската седалка. Ако имате три деца, ще имате нужда да монтирате три столчета за кола на задната седалка на автомобила. Благодарение на това, че стол за кола Stretch се монтира с автомобилния колан, няма да има нужда да се съобразявате на кое място е разположена ISOfix системата. Може да монтирате столче за кола BeSafe Strecth на всяка една седалка. Е, разбира се с изключение на шофьорската седалка.
Вероятността, детето да заспи по време на път е голям. Ето защо има лесен и удобен начин да промените наклона на столче за кола Stretch. И не на последно място, ако се налага да местите детската седалка в различни автомобили, тя тежи само 10 кг.

Устойчива иновация
Екипът на BeSafe знае, че не са отговорни само за безопасността на нашите деца днес, но също така се уверяват, че дават всичко на което са способни, за да направят бъдещето им възможно най-зелено и безопасно.
Използвайки издръжливи материали като алуминий и заменяйки по-уязвимия EPS със здрав EPP, от BeSafe са се уверили, че Stretch може да издържи много по-дълго във времето. Подмяната на частите е много по-лесна, ако се налага ремонт.Това удължава живота на седалката до около 15 години. И след този период, когато столче за кола Stretch си е свършило своята работа, от BeSafe се уверяват, че материалите са рециклируеми.

Трикове при возене в обратна посока
BeSafe споделят как може пътуването в обратна посока да бъде комфортно и безопасно.
1. Използвайте огледало, за да сте сигурни, че следите детето си на задната седалка. По този начин избягвате да обръщате главата си по време на шофиране.
2. Всъщност може да е по-добра гледка отвън, обърната назад, тъй като обектите отвън не прелитат толкова бързо. Просто се уверете, че не сте блокирали гледката с багаж
3. Регулирайте пространството за краката, докато детето ви расте, за да не се оплаква от липса на място.
4. Монтирайте Stretch на пътническата седалка, за да държите детето си по-близо през първите му години.

Научете повече за столче за кола BeSafe Stretch тук

Назад
© Developed by CommerceLab