089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2019 02 февруари

Новата дизайнерска бебешка количка на iCandy - Peach Designer Collection Cerium, предлагаща ненадминат комфорт е с още по-луксозна визия, привличаща погледи!

Споделете

Бебешка количка iCandy Peach Designer Collection Cerium - ненадминато качество и безкомпромисен комфорт

Сякаш с лекота сътворено, поредното бижу от дизайнерската колекция на iCandy - Cerium, отново изпъква със съвършенство и блясък.

Създадена за перфекционисти, изваяна с внимание към детайла, Cerium носи блясък и комфорт в ежедневието на съвременните родители.
С бебешка количка iCandy Peach Designer Collection Cerium ще получите изживяване с ненандминато ниво на стил и качество.

iCandy Peach Designer Collection Cerium

iCandy Peach Designer Collection Cerium е отражение на посвещението на екипа на английската марка в създаването на продукти с неповторими дизайн и функционалност. Текстилът, създаден за Cerium е мек и релефен, даващ усещане за лукс с всяко едно докосване. Професионализаъмът на екипа на iCandy се усеща и при всеки допир до специално проектираната ергономична дръжка.

Cerium предлага изцяло нов цвят за шасито на луксозната детска количка, който не може да бъде отркрит при нито една друга количка от семейството на iCandy. Взаимстван от шаси с цвят Phantom от модел Peach 5, iCandy създават Dark Phantom.

За да бъде докрай завършена концепцията за луксозна и комфортна детска количка е добавена и раница, изработена от висококачествен текстил, използван и при изработката на самата количка. Тази стилна чанта осигурява висока функционалност по време на разходка. Снабдена е с джобове за бутилки за хранене, както и матраче за преповиване.

iCandy Peach Designer Collection Cerium раница

Какво включва комплекта на iCandy Peach Designer Collection Cerium?
Комплектът на новото дизайнерско попълнение на iCandy - Peach Designer Collection Cerium, включва шаси, кош за новородено, седалка за след 6 месеца, адаптери за столче за кола, раница, елеватори и меко подплатено зимно чувалче 2 в 1 Duo Pod, което може да бъде ползвано и като матраче за-по топлите дни.

iCandy Peach Designer Collection Cerium е първата дизайнерска количка от семейството на iCandy, която предоставя възможността да се трансформира от единична в двойна, осигуряваща удобство при нарастване на семейството.

Вижте подробности: iCandy Peach Designer Collection Cerium

Назад
© Developed by CommerceLab