089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2019 28 май

Ново! BabyBjörn Раници за носене на бебе, осигуряващи максимален комфорт както за Вас, така и за малкото дете

Споделете

Раници за носене на бебе BABYBJÖRN са изключително лесни за ползване. Осигуряват правилна позиция за бебчето по време на носене. Малкото дете свободно може да движи своите крачета и ръчички, докато се осигурява добра подкрепа в областта на врата и главата. Раници за носене на бебе BABYBJÖRN са създадени съвместно с педиатри и неонатолози. Приоритет на компанията е създаване на усещане за безопасност и сигурност за родителя, носещ своето бебче с раница BABYBJÖRN.

BabyBjorn Mini

Носейки своето дете с раница BABYBJÖRN, ще му осигурите нужната близост, изключително важна през първите месеци, докато вършите своите ежедневни задължения.

Продуктите на BABYBJÖRN се отличават с високо качество и с лесна употреба.

Благодарение на разнообразието от модели, ще може да изберете най-подходящия.

BABYBJÖRN Mini - подходяща за носене на дете с тегло от 3.5 до 11 кг. С раница за носене на бебе Mini може да носите своето бебче с лице към Вас или с лице към околния свят. 3D мрежата, от която е изработена раница Mni осигурява оптимална циркулация на въздушния поток, за да се осигури комфорт на новороденото бебче.

Важно! За да носите своето дете в раница BABYBJÖRN, с лице към околния свят, е необходимо да е навършило 5 месеца и да е с тегло не повече от 12 кг.

BABYBJÖRN One - ергономична раница One е подходяща за деца с тегло 3.5 кг приблизително до 3 годишна възраст. Лесно и бързо се поставя на носещия. Детето се слага лесно в раницата и лесно може да бъде извадено, дори и ако спи.Раницата осигурява ергономична позиция за детето, важна за правилното развитие още в първите месеци след раждането. 

BabyBjorn

BABYBJÖRN One Air - подходяща за деца от 53 см до 100 см. Осигурява ергономична позиция за бебчето, подкрепа в областта на бедрата, врата и главата. Изработена е от специален материл - 3D мрежа, осигуряваща оптимална циркулация на въздушния поток, за максимален комфорт в по-топлите дни. Гъвкавостта на специалния текстил позволява да видите и усетите, че гръбчето на детето е в правилна позиция - в C-образна форма. Текстилът на мрежата е изключително мек, което го прави деликатен към нежната бебешка кожа. Специалният дизайн на ергономична раница One Air създава усещането за голяма мека прегръдка, осигуряваща сигурност и комфорт за Вас и Вашето бебче.

Използвайки раници за носене на бебе BABYBJÖRN, ще си осигурите свобода в ежедневието си с малкото дете.
Продуктите на BABYBJÖRN отговарят на стандарт Oeko-Tex Standard 100, Клас 1 за бебешки продукти.

Разгледайте всички продукти BABYBJÖRN!

Назад
© Developed by CommerceLab