089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2019 22 януари

Ново!!! Забавление и облекчение с невероятните чесалки на Cheeky Chompers!

Споделете

Cheeky Chompers е английска фирма, създадена през 2013 г. в Обединеното кралство, занимаваща се с производството на бебешки аксесоари и играчки за периода на никнещи зъбки.

Всеки един продукт е създаден с цел да облекчи раздразнението от възпалените венци на малките деца и в същото време да го забавлява и да развива различни сетива и умения.
Продуктовата гама на Cheeky Chompers включва лигавничета с чесалки и играчки от каучук и силикон за успокоение на възпалените венци.

Само след 5 години, трудът и усилията на екипа на Cheeky Chompers са удостоени с Награда на Кралицата за предприятие "Международна търговия" (Queen’s Award for Enterprise for International Trade).

Продуктите с марка Cheeky Chompers са тествани за безопасност, в съответствие с най-високите
стандарти за безопасност. Напълно безвредни са за малките деца, не съдържат фталати и Бисфенол А.

Cheeky Chompers Everyday Essential Neckerchew е лигавник със силиконова чесалка. Благодарение на този иновативен дизайн, няма опасност малкото дете да я изтърве или загуби и винаги ще е наблизо, за да успокои раздразнените венци.

 Cheeky Chompers Everyday Essential Neckerchew лигавник с чесалка

Cheeky Chompers Chewy The Hippo Teether е симпатична бебешка чесалка хипопотамче от каучук,
с различни текстури и аромат, които ще стимулират всички сетива на малкото дете.
Може да закачите любимата гризалка на малкото дете на количката, столчето за кола и др., благодарение на лента с велкро лепенки.

 Cheeky Chompers Chewy The Hippo Teether чесалка хипопотам - каучук

Cheeky Chompers Attach & Chew е страхотна играчка за гризане. Благодарение на уникалния дизайн, тя може да бъде закачена ка количката, на столчето за кола, на залъгалката или на любимата играчка на детето.

 Cheeky Chompers Attach & Chew играчка за гризане

Аксесоари и играчки за гризане Cheeky Chompers са с иновативен дизайн и са лесни за захващане от малките ръчички. Симпатичното хипопотамчето, което се появява на всеки продукт на Cheeky Chompers ще стане любимо на Вашето дете.

Разгледайте продуктите: Cheeky Chompers

Назад
© Developed by CommerceLab