089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2018 08 май

Новото столче за кола BeSafe iZi Flex Fix i-Size

Споделете

BeSafe iZi Flex FIX i-Size е столче за кола предназначено за деца с ръст от 100 до 150 см. (приблизително от 4 до 12 години) с възможност за монтаж посредством фиксираща система IsoFix. 

BeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids".

 

BeSafe са приели най-новите изисквания UN R129 за безопасност като пускат на пазара единствената бустерна седалка с висока облегалка, отговаряща на най-високите стандарти. Тя осигурява значително високо ниво на безопасност по време на път като се предпазват главата и тялото на детето. BeSafe iZi Flex FIX i-Size е наградена с Kind + Jugend Innovation Award в категория "World of Travelling Kids".

 

Към бустерната седалка има:

странична защита SIP+
мека подложка за предпазване на брадичката и гърдите

 

Безопасност

Новата бустерна седалка е снабдена с иновативна модулна система, която осигурява максимална защита, съобразена с последните изисквания UN R129-02. Двете странични защити могат да се отстраняват в зависимост от Вашите нужди. В автомобил с триместна задна седалка може да поберете 3 седалки BeSafe iZi Flex FIX i-Size.

Седалката е тествана и одобрена в съответсвие с UN R129 без допълнителна странична защита от страната на вратата. Въпреки това, BeSafe добавят SIP+, тъй като тя подобрява защитата, като значително редуцира натоварването върху детето от евентуален инцидент при страничен удар. Използва се от страната до вратата на автомобила.

BeSafe iZi Flex FIX

Сгъваемият, меко подплатен, водач е вдъхновен от автомобилния колан за бременни BeSafe. Това допълнение към бустерната седалка предотвратява изхлузване като се гарантира правилното позициониране на колана при евентуален инцидент. Мекият сгъваем водач е снабден с магнит, който осигурява лесно и бързо поставяне/отстраняване на колана. 

BeSafe iZi Flex FIX

  • Одобрена в съответсвие с най-новите изисквания UN R129-02
  • Pad+ създадена, за да предпазва брадичката и гърдите на детето
  • Заключена позиция за монтаж с ISOfix
  • Допълнителна странична защита SIP+
  • Водачи в областта на раменете и бедрата за правилно насочвне на автомобилния колан

Комфорт

Наклонът за сън и почивка може да се регулира в две положение, посредством дръжките разположени от двете страни на детската седалка. Те позволяват детето само да регулира столчето за кола в удобна за него позиция.
Свободно стоящата облегалка позволява наклонът да е съобразен с наклона на автомобилната седалка и в автомобилите с регулируеми задни седалки, положението за почивка е повече от перфектно.

Височината на бустетрната седалка се регулира лесно от 100 до 150 см. чрез бутоните двете страни на облегалката. 

Подглавникът с V-форма поддържа главата по време на сън, а също така осигурява и видимост настрани. Може да бъде комбинирана и с подглавника на автомобилната седалка.

  • Подглавник, проектиран за странична видимост и подкрепа по време на сън
  • Pad+ меко подплатена подлoжка за автомобилния колан
  • Възможност за регулиране на наклона
  • Интегрирана дръжка за лесно пренасяне
Назад
© Developed by CommerceLab