089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
2020 10 септември

Запознайте се с продуктите на Minikoioi! Изработени от 100% хранителен силикон, те са напълно безвредни за здравето на малките деца.

Споделете

Какво е силиконът?

  • Силиконът е вещество, получено от силициев пясък, който се използва при изработката на стъкло. Затова се нарича меко стъкло.
  • Силиконът е един от най-здравословните материали, които могат да се адаптират към човешкото тяло.
  • За да направи нашия живот по-лесен, силиконът се използва както в хранителната индустрия, така и в медицината.

Защо силиконът е здравословен?

  • Силиконът не е петролен продукт.
  • Силиконът не съдържа канцерогенни вещества.
  • Силиконът не излъчва вредни вещества, при контаткт с топлина както продуктите, съдържащи петрол и неговите производни.

Поради тази причина, силиконът е една от най-здравословните алтернативи, които могат да се използват в категория храни, особено за бебешки и детски продукти.

Предимства на силикона от хранителен клас:

  1. Той е високоустойчив на увреждане и деградация от високи температури
  2. Не се втвърдява, напуква, бели, рони, изсъхва, гние, не става чуплив във времето
  3. Той е лек, не заема много място и е лесен за пренасяне
  4. Не е токсичен, не задържа миризми и не съдържа BPA, латекс, пластмаса и фталати.
  5. 100% рециклируем, не е опасен отпадък.

Ползите от използването на силикон:

  1. Той е мек и гъвкав
  2. Устойчив, не се деформира лесно
  3. Не отделя вредни вещества при висока температура.
  4. Силиконовите продукти могат да бъдат ползвани дълги години, при положение че инструкциите за употреба се спазват.

Поради тези причини силиконът е икономичен.

Продуктите на Minikoioi са практични, функционални и безвредни за здравето.

Продуктова гама на Minikoioi

Minikoioi Sleep Buddy - мека играчка със залъгалка Sleep Buddy - позволява на бебето само да намира залъгалката, ако я изпусне, меката играчка и нейният аромат успокояват бебето
и го приспиват. Залъгалката, изработена от 100% силикон, е снабдена със силиконов предпазител, който служи за чесалка, когато венците са възпалени.
За по-добра приемственост, зърното на залъгалката е само един размер, за да се доближава максимално до майчината гърда. Мекият силикон е нежен към небцето и венците на бебето.

Minikoioi Sleep Buddy мека играчка със силиконова залъгалка

Minikoioi Portions - силиконова чиния с вакуумна основа. Тя осигурява здраво захващане към гладка, суха и чиста повърхност. Благодарение на вакуумната основа, детето няма да може да обърне чинията и да разсипе съдържанието й. Силиконова чиния Portions е изработена от 100% силикон, напълно безвреден за здравето на малкото дете. Подходяща е за почистване в съдомиялна машина. Лесно се почиства и не задържа микроби.

Minikoioi Portions силиконова чиния с вакуумна основа

Minikoioi Bowly - купа с капак Bowly е изработена от 100% силикон, безвреден за здравето. Силиконовата купа е с вакуумна основа, която залепва здраво за суха и гладка повърхност, без опасност детето да я обърне и да разсипе съдържанието й. Без капак, Minikoioi Bowly може да бъде ползвана в микровълнова фурна и готварска печка (до 200”C). Благодарение на капака, с който е снабден силиконова купа Bowly, тя служи и като съд за съхранение на храна.

Minikoioi Bowly силиконова купа с капак и вакуумна основа

Minikoioi Mini Cup - бебешка чаша Mini Cup е изработена от 100% силикон, с вместимост 180 мл. Тя е подходящи за деца над 4 месечна възраст. Няма опасност да се счупи или спука, дори ако бебето я захапе няма опасност да се нарани. Удобна е за хващане от малките ръце на детето.

Minikoioi Mini Cup силиконова бебешка чаша 4 м+

Minikoioi Flexi Bib - избирайки лигавник Flexi Bib, няма да се налага да купувате други такива, благодарение на материала, от който са изработени. Flexi Bib е изработен от 100% силикон, безвреден за здравето на малкото дете. Той не задържа петна, лесно се почиства, лесно се сгъва, благодарение на своята гъвкавост. Удобен е за пренасяне. Когато сте навън, след хранене, се почиства с мокра кърпичка и се сгъва, за да е готов за следващото хранене.
Джобчето на Flexi Bib ще събира трохи, а дететео ще развива своите двигателни умения, опитвайки се да ги загребе с лъжичката. Специалният дизайн осигурява комфорт на детето по време на хранене. Лигавник Flexi Bib е снабден с колани, които се закопчават на гърба. Регулират се и следват растежа на малкото дете. Подходящи са от 6 месеца до 4 годишна възраст.

Minikoioi Flexi bib силиконов лигавник с джоб и закопчаване на гърба

Minikoioi Scoops - лъжици Scoops са изработени от 100% силикон и 100% бамбук. Загребващата част, изработена от силикон, е нежна към венците на малкото дете и няма опасност от нараняване, а бамбуковата дръжка е лесна за задържане от малката ръчичка и няма опасност от изплъзване.

Minikoioi Scooper силиконова лъжица с бамбукова дръжка

Minikoioi Scooper - лъжица Scooper е изработена изцяло от силикон (100% хранителен силикон, безвреден за здравето). Тя е удобна за хващане, мекият силикон е нежен към венците на детето. Тя спомага за развитие на двигателните умения.

Minikoioi Scoops бебешки силиконови лъжици

Minikoioi Flexi Straws - сламки Flexi Straws са изработени от 100% силикон. Той е мек и нежен към венците на детето. Подходящи са за многократна употреба. Към комплекта има и четка за почистване. Сламки Flexi Straws ще спомогнат за развитието на двигателните умения на бебето. Подходящи са за стерилизация.

Minikoioi Flexi Straws силиконови сламки за многократна употреба и четка за почистване

Разгледайте цялата гама от продукти minikoioi.

 

Назад
© Developed by CommerceLab