089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

Safety 1st Система за магнитно заключване на шкафове

Арт. номер: SF.0052
45,00 лв.

Не е наличен

Споделете
Описание

Safety 1st Система за магнитно заключване на шкафове Система SecurTech позволява деактивиране на ключалката, без да се разглобява.

прочети още
Може да харесате също:

Не позволява детето да отваря шкафовете. Снабдена с индикатор отворено/затворено.

Невидима отвън система за заключване. Включени са две ключалки и един магнитен ключ. Лесно за поставяне (със залепване или винтове). Може да се използва за шкафове и чекмеджета.

За ефективна употреба на продукта, моля прочетете тези инструкции и ги запазете за бъдеща употреба: 

ЧАСТИ :

A- Поставка за завинтване
B- Поставка за залепване (винтовете са по желание)
C- Ключалка
D- Бутон за заключване/отключване
E- SecurTech™ индикатор за заключване (Зелено: заключено// Червено: отключено)
F- Магнитен ключ
G- Винтове по желание (4 на ключалка)
H- Шаблон за поставяне

ПОСТАВЯНЕ:

Устройството може да се постави на чекмедже или на врата на шкаф отгоре или отстрани.

 • Изберете къде искате да поставите устройството. Маркирайте позицията с молив на шкафа.
 • Проверете дали лепящата поставка може да се постави на вратата на шкафа или чекмеджето . Ако не може, ще трябва да използвате поставката с винтове.
 • Затворете чекмеджето или вратата на шкафа и маркирайте позицията на устройството с молив.
 • Свалете предпазната лепенка маркирана «1A» от шаблона за поставяне. Отворете вратата или чекмеджето и изравнете шаблона с маркировката. Притиснете здраво, за да залепите.
 • Сгънете шаблона по пунктираната линия навътре към вратата/чекмеджето. Ако използвате лепенката, маркирайте с молив по шаблона. Ако използвате поставката с винтове, пробийте отвор в шаблона на двете маркирани места за винтовете.
 • Свалете предпазителя от лепенката с надпис 1B. Затворете вратата или чекмеджето. Лепенката ще залепне.
 • Маркирайте позицията на ключалката с молив, като следвате шаблона. Махнете шаблона.
 • За да поставите магнита: С лепенката: свалете предпазната лепенка, задръжте плоската страна на магнита навън и я залепете за маркираното място в стъпка 5. Притиснете здраво. С винтове: задръжте плоската страна на магнита навън и завинтете в двете маркирани места за винтове.


Свалете лепенката от ключалката и залепете на маркираното място на мебелта.

Забележка: препоръчва се да фиксирате ключалката с винтовете, ако не залепва плътно или ако детето Ви се опитва упорито да отвори чекмеджето или шкафа.

УПОТРЕБА :

Натиснете бутона, за да покаже индикаторът Securtech™ зелено. Тогава продуктът е заключен.

Затворете шкафа или чекмеджето, за да активирате ключалката.

За да отворите, поставете магнитния ключ от външната страна на шкафа или чекмеджето на мястото, където е ключалката (Fig 10). Ще чуете щракване и тогава е отключено. Затворете шкафа или чекмеджето, за да активирате отново ключалката.

За да деактивирате ключалката (когато не я ползвате) без да я разглобявате: придвижете бутона, за да покаже индикаторът 

Securtech™ червено. Продуктът е отключен.

ВНИМАНИЕ:

Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали предпазителите са коректно поставени.

Лепящата лента може да повреди покритието на мебелите. Производителят не поема отговорност, ако това се случи. 

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж или с пощенски паричен превод (плащане на куриера в брой при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.  (Моля имайте предвид, че разплащане с банкови карти е достъпно само в онлайн магазина и не е достъпно в офиса на куриера)

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

За да оцените или коментирате

Трябва да се регистрирате или да влезнете със своя профил ако вече имате такъв!

Ще харесате още
BeSafe огледало за обратно виждане