089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0

За нас

Онлайн Бебемагазин "Рошко" е собственост на „Тринити ДН” ООД.

Тринити ДН ООД е собственик и на детски магазин Рошко находящ се в град Варна, ул. Отец Паисий бл.1, вх.24-26 (на кръстовището на лятно кино Тракия, срещу ново строящата се църква).

Дружеството е с 5 годишен опит в търговията на едро и дребно и е член на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България.

богат асортимент

В електронният ни магазин Бебемагазин Рошко можете да намерите всичко необходимо за бебето и неговото отглеждане, както и аксесоари за родителите, богато разнообразие от бельо за бременни и кърмачки, детски колички, столчета за кола, столове за хранене, кошари, проходилки, играчки и аксесоари и др.

Бебемагазин Рошко предлага продукти на известни и доказали се производители като: iCandy, BeSafe, Carriwell, Ardo Medical, Bebe Confort, Neo Nato, Peg Perego, Maclaren, Medela, Jane, Quinny, Maxi Cosi, ABC Design, Babymoov, Smart Trike и много други.

Тринити ДН ООД е ексклузивен представител и вносител на:
  • iCandy - детски колички от Великобритания;
  • BeSafe - столчета за кола от Норвегия;
  • Ardo Medical - помпи и аксесоари за изцеждане и съхранение на кърма от Швейцария;
  • Micralite - детски колички от Великобритания
  • Carriwell - бельо за бременни, родилки и кърмачки от Дания

примерно заглавие h3 tag

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

примерно заглавие h4 tag

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна.

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet;
  2. Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt;
примерно заглавие h5 tag
Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".