089 45 05 811

Връзка с нас 0894505821

Безплатна доставка над 100 лв.

0
Споделете

iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Honeycomb

Арт. номер: IC1394
475,00 лв.
Цветове iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Claret iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Primrose iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Truffle 2 iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Black Magic 2 iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Butterscotch iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Royal iCandy кош за новородено за близнаци и породени за Peach Moonlight

Не е наличен

Споделете
Описание
Благодарение на компактните си размери, кошът за новородени за близнаци и породени деца за iCandy Peach може да бъде поставен на шасито на детската количка в комбинация с друг кош за близнаци или породени деца или със седалка за след 6 месеца
прочети още
Може да харесате също:

Кошът за новородено за близнаци и породени деца за iCandy Peach осигурява комфорт и напълно легнало положение за новородените деца.

Кошовете за новородено за близнаци и породени деца за iCandy Peach  могат да бъдат ползвани както в единичен вариант на количката, така и в двоен.

Компактните размери на този кош дават възможност на шасито на детска количка iCandy Peaach да бъдат поставени два коша за близнаци или седалка за след 6 месеца и кош за новородено за породено дете.

icandy peach 3 blossom carrycot

За монтаж на два коша за новородено за близнаци, както и на седалка за след 6 месеца и кош за новородено за породени деца или две седалки за след 6 месеца са нужни конвертиращи адаптери за Peach (предлага се отделно) 

Характеристики:

 • Подходящ от раждането, с напълно легнало положение, идеален до достигане на 9 кг. или докато детето започне да сяда.
 • Подходящ за нощно спане
 • Подсигурен с цип и подплатено и подходящо за пране покривало 
 • Подплатен матрак
 • Регулируем сенник
 • Отделяща се, подплатена дръжка за носене
 • Дъждобран включен в комплекта
 • Сгъва се по височина, за лесно съхранение
 • Уникална система (изкачаща) за демонтаж на коша с една ръка
 • Тестван и сертифициран в съответствие с BS EN 1888 за Великобритания и Европа
 • 6 месеца гаранция

Технически характеристики на кош за новородено за близнаци и породени деца:

Размери на кошът за новородено (в сгънато състояние): 75.4 x 43 x 18 см.
Размери на кошът за новородено (в разгънато състояние): 75.4 x 43 x 37 см.
Тегло на кошът за новородено: 4.5 кг.

ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от Онлайн Бебе магазин „Рошко", се доставят с куриер до адресът, указан при заявката.

Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.

След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка. Информация за състоянието на всички Ваши поръчки можете да намерите в раздел "Вашият профил" -> "Поръчки". За целта естествено трябва да сте влязъл като регистриран потребител на магазина, въвеждайки вашият email и парола. Текущото състояние на поръчката (статуса) е отбелязано с червен цвят. Възможният статус е: "Чака обработка", "Приета", "Обработка", "Изпратена", "Платена или "Отказана". Така, във всеки един момент можете да проверите какво е състоянието на Вашата поръчка. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

Как се осъществява доставката?

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди" . Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.
 • Цената за доставката е в размер на 7 лв., независимо от размер, брой на стоките, тегло или населено място.
 • За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.
 • В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.
 • Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7.00 лв. за доставка, както и безплатната доставка се поема от доставчика – бебе магазин Рошко (Тринити ДН ООД).
 • За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг. при потвърждението допълнително се договаря сумата за доставка на поръчката.
 • В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е съгласно тарифите на избраната от клиента куриерска фирма

Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Бебе магазин "Рошко" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод,без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. 
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка.Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена,само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

ПЛАЩАНЕ

Плащането на заявените от Вас продукти става по 3 различни начина, като Вие имате възможност да изберете най-подходящия за вас:

 •      Плащане и доставка с наложен платеж (плащане на куриера при получаване на пратката).     
 •      Плащане онлайн с кредитна или дебитна карта.

Преди да извършите плащането проверете наличността на желания от вас артикул, като се свържете с нас чрез имейл или на посочените в електронния магазин телефони.

 •      Плащане с банков превод.


Този начин може да се използва както при обикновен банков превод, направен в клона на банката, така и ако използвате Интернет банкиране. Ако изберете плащане по банков път, програмата на магазина ще ви предостави необходимите номера за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка (в случаите когато поръчката Ви е на стойност по – ниска от 100 лв. или обемното или реалното тегло на поръчаните артикули надхвърля 50 кг.) Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Таксите за банков превод или пощенски запис са за сметка на клиента и са р размер определен от банката която сте избрали. 


БАНКА ПРОКРЕДИТ БАНК
IBAN: BG71PRCB92301046280110 
BIC: PRCBBGSF 
Получател: ТРИНИТИ ДН ЕООД

* При банкови транзакции от чужбина, таксата за превод на дължимата сума е за сметка на клиента.

 ** При начин на плащане с банков превод на територията на страната, поръчаният продукт / продукти се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка на Тринити ДН ЕООД. В този случай срокът за доставка започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

За да оцените или коментирате

Трябва да се регистрирате или да влезнете със своя профил ако вече имате такъв!